توسعه فناوری های نوین سلامت سینا
ADHD یا همان بیش فعالی در اثر امواج الکترومغناطیس تحریک می شود!

امواج الکترومغناطیس و بیماری ADHD

امواج الکترومغناطیس و بیماری ADHD رابطه ی مستقیمی با هم دارند.ADHD  یک مشکل ذهنی و رفتاری است که حدود ۱۰ درصد از کودکان مدرسه را تحت تاثیر قرار می دهد، در حالی که پسران ۳۰ درصد بیشتر از دختران آسیب می بینند. طبق مطالعات انجام شده توسط انجمن روانپزشکی آمریکا، اختلال نقص توجه یا بیش فعالی یکی از شایع ترین اختلالات روان شناختی در کودکان است. در این مقاله به بررسی مباحث زیر می پردازیم:

  1. علائم بیماری ADHD
  2. انواع ADHD
  3. نشانه های رفتاری مبتلایان به ADHD
  4. امواج الکترومغناطیس و بیماری ADHD
  5. علائم بیش فعالی
  6. علائم تحریک پذیری
  1. علائم بیماری ADHD

علائم ADHD شامل عدم توانایی تمرکز، کمبود عدم توجه، اختلالات خواب، بیش فعالی(حرکات بیش از حد که به محیط مربوط نمی شوند)، تکانشگری (اعمال شتاب زده که بدون فکر اتفاق می افتد) است. این مشکلات برای نوجوانان و بزرگسالان نیز می تواند به وجود بیاید.

  1. انواع ADHD

امواج الکترومغناطیس و بیماریADHD  را می توان بدین صورت تعریف نمود. سه نوع ADHD تشخیص داده شده است. نوع اول بی توجهی است (کودک دارای مشکلات زیاد و مشکل برای تمرکز است )، نوع دوم بیش فعالی بیش از حد، نوع سوم که ترکیبی از دو نوع ذکر شده می باشد و ADHD ترکیبی نام دارد.

  1. نشانه های رفتاری مبتلایان به ADHD

کودکان مبتلا به ADHD بیش فعال هستند و تمرکز بسیار پایینی دارند. آن ها از آن چه که برایشان انتظار می رود، درک دارند، اما هنوز کار به پایان نرسیده، توانایی خود در نشستن و تمرکز کردن را از دست می دهند و توانایی ادامه دادن کار را ندارند.

  1. امواج الکترومغناطیس و بیماری ADHD

امروزه امواج الکترومغناطیس و بیماریADHD  دنیای بشریت را تهدید می کند. انسان ها ساعت های بسیار زیادی را در طول روز و حتی هنگام خواب در معرض دستگاه های مولد امواج الکترومغناطیس می گذرانند.

علائم بیماری ADHD و حساسیت های ناشی از امواج الکترومغناطیس بسیار مشابه هستند. همچنین مشاهده شده که امواج الکترومغناطیس باعث تشدید بیماریADHD  می شود.

در سال ۲۰۰۸، محققان تحقیقات خود را به روی ۱۳۰۰۰ جوان در مورد استفاده از تلفن همراه قبل و بعد از بارداری و بررسی مسائل رفتاری آن ها انجام دادند. مطالعات نشان داد که ۸۰ درصد از مشکلات جوانان برای مسائل رفتاری، عاطفی و بیش فعالی خود از قبل از تولد و در دوران جنینی از امواج الکترمغناطیس آسیب دیده اند.

کمبود حافظه، اختلال در یادگیری، عقب ماندگی ذهنی، اوتیسم، اختلالات توجه ای، کم شنوایی و… از جمله مشکلات اپی ژنتیک (وابسته به محیط خارجی) و ژنتیکی ناشی از امواج الکترومغناطیس هستند.

دکتر هیو تیلور، استاد پزشکی و رئیس بخش زنان و زایمان، یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ تاثیر قرار گرفتن تلفن همراه در بارداری را بررسی کرد ” قرار گرفتن در معرض تابش امواج الکترومغناطیس در دوران بارداری بر رشد سلول های مغز جنین  باعث بیش فعالی می شود “.

  1. علائم بیش فعالی:

  • بی قرار بودن و پیچ و تاب خوردن به دور خود.
  • صحبت کردن بیش از حد در زمان نامناسب.
  • معمولا در حال دویدن و بالا رفتن هستند.
  • قادر به شرکت در فالیت های آرام نیستند.
  • پیوسته در حال حرکت هستند.
  • غالبا در حال لمس و دست زدن به اشیا هستند.
  1. علائم تحریک پذیری:

  • درگیر شدن در گفتگوها
  • بروز دادن واکنش های بد در کلاس درس و محیط کار و خانه
  • شروع به کار قبل از دستورالعمل
  • ایجاد مزاحمت برای افرادی که به کارهای دیگری مشغول هستند.
  • تصمیم گیری های تکان دهنده
  • عدم توانایی ایستادن در صف و انتظار
  • لمس کردن وسایل دیگران و…

امروزه منابع مولد امواج الکترومغناطیس رو به فزونی می باشد. افزایش امواج الکترومغناطیس باعث افزایش بیماری های متعدد مانند ADHD، سرطان، اوتیسم، اختلالات سیستم ایمنی بدن، کمبود حافظه و مشکلات حافظه و… می شود.

بیماری ها به مراتب باعث کاهش پویایی افراد و به دنبال آن جامعه می شوند که از جهت های مختلف برای دولت و کشور هزینه های زیادی را در بر دارد.

با توجه به فعالیت منحصر به فرد شرکت هایی خاص در سراسر دنیا از جمله شرکت دانش بنیان سلامت سینا واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در کشور ایران، با ارائه ی مشاوره ومحصولات مختلف از جمله منسوجات ضد امواج الکترومغناطیس، رنگ و کاغذ دیواری ضد امواج الکترومغناطیس، کاور وای فای، صفحه اتصال ضد امواج و به راحتی می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد.

منابع:

http://www.emfsolutions.ca/health_adhd.php

https://www.kyutec.net/emf-radiation-effect-childrens-adhd/